onsdag 6 april 2011

Kristendom VS Satanism


När Jag och Skivdoktorn (alias HTMPL Productions) bestämde oss för att dela med oss av rariteter ur Skivdoktorns jättelika arkiv av udda musikinspelningar var den första titeln som kom upp i våra lätt ondskefulla hjärnor: "Chistianity Vs. Satanism.

Kristenhet mot satanism på ett dimmigt och lerigt slagfält överfyllt av fallna soldater från båda led. En hällörad värmlänning krossad av en djävulsrocka , gotiska vampyrslynor genomborrade av vigvattenbestänkta ekpåkar, en kvidande Carola Häggkvist i en svart blodpöl, svastikatatuerade norska black metal-gitarrister hängda i sina egna tunikor i relief mot en nattsvart himmel och en glödande betlehemsstjärna, små våldtagna katolska flickebarn, oformliga små-djävlar dränkta i nattvardsvin, munkar i massgravar och allt ackompanjerat av ett vidunderligt vrål från Anton LaVeys orgel, Aleister Crowleys monotona mumlanden och dova varma klockor som ringer från katedraler i när och fjärran. Överallt dessa exorcister. Överallt dessa satanister.

Typ.

Det är lätt att bli exalterad över trons vara eller icke vara, ja, helt enkelt över meningen med livet. Nu kom vi inte riktigt dit - till slagfältet alltså. Men bra nära.

Det går fortfarande utmärkt att ladda ner hela denna skiva från vår bloggpost på PCL.

Det var väl bara en Lil' Markie som saknades. Men då hade nog bägaren runnit över för mycket till fördel för den galna kristna hären. Han är en riktig tungviktare när han väl kryper fram någonstans ur Mark Fox innandöme. Den här killen menar allvar!


Och storsläggan, "Diary of an Unborn Child", skall vi bara inte tala om....

Lil' Markie - Diary of an Unborn Child

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar